Ga naar inhoud
De Coninck

Van Roey

Van Roey doet alle werven tegelijk op slot

Van Roey doet alle werven tegelijk op slot
Bouwonderneming Van Roey uit Rijkevorsel heeft de opleidingen voor het personeel op een volledig nieuwe manier aangepakt. Waar dit vroeger in kleinere groepen gebeurde, besliste het bedrijf om dit jaar alle 160 collega’s van de projectuitvoering gelijktijdig samen te brengen.

Ronny Van Doninck, technisch directeur: “We vinden het belangrijk om te blijven investeren in de expertise van onze mensen. Ook om de veiligheid op onze werven te verzekeren is het beschikken over voldoende kennis en vaardigheden een absolute vereiste.”

De opleidingsdag vond plaats in het BEMT-trainingscentrum in Geel. De onderneming deed een beroep op een heel aantal partners zoals De Coninck Opleidingen & Trainingen, Axa, Hilti, Mensura, Constructiv, Klein Barnum en de Confederatie Bouw.

Gevarieerd programma

Jef Ceulemans, directeur VKM: “We stelden een gevarieerd programma samen. Naast eerder klassieke workshops rond valbeveiliging, stellingen, kwartsstof, rugpreventie, enz. serveerden we onze mensen ook bedrijfstheater. Op een luchtige en interactieve manier krijgen ze herkenbare situaties voorgeschoteld waarmee ieders rol in het veiligheidsgebeuren werd geïllustreerd.”

Luc Wertelaers, directielid verantwoordelijk voor het arbeidersbeleid, besluit: “Het samenbrengen van al onze mensen zorgt voor de nodige dynamiek en synergie” voegt Luc Wertelaers, verantwoordelijk voor het arbeidersbeleid, toe. “Ook de band tussen arbeiders en leidinggevenden wordt op zo’n dag versterkt en onze bedrijfscultuur KOERS (kwaliteit – openheid – engagement – respect – samenwerking) wordt in praktijk omgezet.”

Bron: www.madeinkempen.be