Ga naar inhoud
De Coninck

Reachtruck basiscursus (3 dagen)

Een reachtruck is een transportvoertuig dat gebruikt wordt in magazijnen met veel stellingen en/of smalle gangpaden. De belangrijkste kenmerken ervan zijn: een mast die in- en uitreacht en de chauffeur die dwars zit. Om dit op een veilige en efficiënte manier te doen, dient er een gepaste opleiding gevolgd te worden.

 

Aan de hand van deze praktijkgerichte opleiding stelt u zich niet alleen in regel met de wetgeving maar krijgen uw werknemers de reachtruck ook perfect onder controle.

De cursisten leren tijdens deze training veilig, efficiënt en kostenbesparend werken met de truck. Ze leren ongevallen en letsels voorkomen, preventief defecten of storingen te melden en er ontstaat een balans tussen veilig rijgedrag en productiviteit.

Evaluatie van de cursisten

De eerste dag wordt de voormiddag afgesloten met een theorietest en de laatste namiddag wordt de cursus afgesloten met een praktijkevaluatie, waarna de geslaagde deelnemers een certificaat en veiligheidspasje ontvangen, deze zijn 5 jaar geldig.

Praktische info

Deze basisopleiding organiseren wij voor werknemers zonder ervaring en duurt drie dagen

Voor werknemers met ervaring organiseren wij een ééndaagse opfriscursus. Deze wordt 's voormiddags afgesloten met een theoretische proef en de namiddag met een praktische evaluatie.

Ook via de risicovolle taken is het mogelijk deze opleiding te volgen.

 

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!

Deze opleiding kan ook in het Pools gevolgd worden contacteer ons voor meer informatie.