Ga naar inhoud
De Coninck

Reachstacker

De reachstacker is een zwaar hefwerktuig en wordt gebruikt voor het laden, lossen en stapelen van containers en wordt vaak ingezet in havengebieden.

 

Veel arbeidsongevallen gebeuren door het gebrek aan een gedegen opleiding voor het besturen van interne transportmiddelen. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leert uw werknemer veilig, schadevrij en efficiënt een reachstacker te bedienen.

Evaluatie van de cursisten 

De cursus wordt in de voormiddag afgesloten met een theorietoets en in de namiddag met een praktijkevaluatie, waarna de geslaagde deelnemers een certificaat + veiligheidspasje ontvangen, deze zijn 5 jaar geldig

Praktische info

De opfrisopleiding ‘Veilig werken met de reachstacker’ heeft een duurtijd van één dag en is bedoeld voor werknemers met ervaring.

Deelnemers zonder ervaring kunnen deelnemen aan een meerdaagse basisopleiding, die eveneens wordt geëvalueerd met een theorie- en een praktijktest.

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!