Ga naar inhoud
De Coninck

Minigraver

De minigraver is een bouwplaatsmachine. Deze machine wordt ondermeer gebruikt voor het uitvoeren van graafwerken, het nivelleren van een terrein en het verplaatsen van materialen zoals grond.

 

Tijdens deze praktijkgerichte cursus leren uw werknemers de nodige kennis en vaardigheden om op een doeltreffende en veilige manier met dit toestel te werken. Van de werknemers met ervaring wordt de techniek en de precisie verbetert wat de productiviteit ten goede komt.

Evaluatie van de cursisten

De voormiddag wordt afgesloten met een theorietoets en de namiddag met een praktijkevaluatie, waarna de geslaagde deelnemers een De Coninck-certificaat en veiligheidspasje ontvangen, deze zijn 5 jaar geldig.

Praktische info

Voor werknemers zonder ervaring organiseren wij een basisopleiding minigraver met een duurtijd van twee dagen.

Werknemers met ervaring volgen een ééndaagse opfriscursus minigraver.

Ook een opleiding veilig werken met de miniwiellader volgt u via De Coninck M&O.

Opleidingen binnen De Coninck M&O gaan steeds door in kleine groepen. Op deze manier kunnen wij u een persoonlijke aanpak garanderen. Voor deze opleiding zijn er maximum vier werknemers toegelaten.

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Ook dat is mogelijk. Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!

Wat zegt de wetgeving over deze opleiding?

Welke subsidies kan ik aanvragen voor deze opleiding?

Onze klanten volgden ook de opleidingen: