Ga naar inhoud
De Coninck

Hoogwerker IS 005 (1dag)

Een hoogwerker wordt gebruikt om te werken in de hoogte. Met enkel de pictogrammen van het bedieningspaneel hebben werknemers vaak te weinig kennis om veilig te werken met dit toestel. Een goede kennis van de werking van de machine is minstens even belangrijk.

 

Hoogwerkers komen voor in verschillende types. De verschillende soorten, zowel telescoop als knikarm op banden als telescoop op rupsen, komen aan bod tijdens deze opleiding. 

Uiteraard is deze bediening een stuk complexer dan dat van de schaarlift. Een adequate opleiding is dan ook nodig om te werken met dit toestel.

Evaluatie van de cursisten

De voormiddag van deze één-daagse opleiding wordt afgesloten met een theoretisch examen en de namiddag met een praktisch examen volgens de RisicoVolle Taken.

Praktische info

Deze ééndaagse opleiding, in het kader van risicovolle taken, is bedoeld voor hoogwerkerbedienaars met ervaring.

Voor werknemers zonder ervaring organiseren wij een 2-daagse basisopleiding die eveneens afgerond wordt met een Praktisch examen volgens de RisicoVolle Taken.

Opleidingen binnen De Coninck M&O gaan steeds door in kleine groepen. Op deze manier kunnen wij u een persoonlijke aanpak garanderen. Voor deze opleiding zijn er maximum zes werknemers toegelaten.

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Ook dat is mogelijk. Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!

Wat zegt de wetgeving over deze opleiding?

Welke subsidies kan ik aanvragen voor deze opleiding?

Onze klanten volgden ook de opleidingen:

Inschrijven

29 mei Volzet
5 juni Volzet
18 juni Vraag offerte aan
28 juni Volzet
12 juli Vraag offerte aan
19 augustus Vraag offerte aan
9 september Vraag offerte aan
11 oktober Vraag offerte aan
28 oktober Vraag offerte aan
27 november Vraag offerte aan
16 december Vraag offerte aan
10 januari Vraag offerte aan
24 februari Vraag offerte aan
6 maart Vraag offerte aan
16 maart Vraag offerte aan
6 april Vraag offerte aan
22 april Vraag offerte aan