Ga naar inhoud
De Coninck

Verreiker Star IS 003

Een verreiker heeft een telescopische mast en wordt gebruikt om goederen in de hoogte te plaatsen of te verplaatsen. Dit toestel wordt gebruikt als hijstoestel, als heftruck of als hoogwerker, naargelang het type randapparatuur.

 

Om veilig en efficiënt een verreiker te bedienen, is een adequate opleiding vereist. Naast een theoretisch gedeelte, leren uw werknemers om op een veilige manier een verreiker te besturen. Ook positionering, rijtechnieken en de specifieke voertuigkennis komen aan bod tijdens deze praktijkgerichte cursus.

 

Evaluatie van de cursisten

De voormiddag wordt afgesloten met een theorie-examen en de namiddag met een praktijkexamen volgens de risicovolle taken. De geslaagde deelnemers ontvangen een De Coninck-certificaat en een veiligheidspasje. Deze zijn 5jaar geldig

Praktische info

De opleiding ‘Veilig werken met de starre verreiker’ , in het kader van risicovolle taken, duurt één dag en is voorzien voor deelnemers met ervaring. 

Deelnemers zonder ervaring, kunnen aansluiten in een 2daagse basisopleiding 'Veilig werken met de starre verreiker' en kunnen aldaar geexamineerd worden volgens de Risicovolle Taken.

Opleidingen binnen De Coninck M&O gaan steeds door in kleine groepen. Op deze manier kunnen wij u een persoonlijke aanpak garanderen. Voor deze opleiding zijn er maximum zes werknemers toegelaten.

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Ook dat is mogelijk. Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!

Wat zegt de wetgeving over deze opleiding?

Welke subsidies kan ik aanvragen voor deze opleiding?

Onze klanten volgden ook de opleidingen:

Inschrijven

11 september Vraag offerte aan
14 oktober Vraag offerte aan
22 november Vraag offerte aan
20 december Vraag offerte aan
13 januari Vraag offerte aan
17 februari Vraag offerte aan
25 maart Vraag offerte aan
17 april Vraag offerte aan
18 mei Vraag offerte aan