Ga naar inhoud
De Coninck

Verreiker Roterend met hijsfunctie IS 032

Een roterende verreiker is een roterende, telescopische heftruck die geschikt is voor alle terrein en speciaal bedoeld is voor de bouwsector en de industrie. Met het bevestigen van een hijsjuk of hijslier, voegt men hier de hijsfunctie toe.

 

Om veilig en efficiënt een roterende verreiker met hijsfunctie te bedienen, is een adequate opleiding vereist. Naast een theoretisch gedeelte, leren uw werknemers om op een veilige manier een roterende verreiker te besturen. Ook positionering, rijtechnieken en de specifieke voertuigkennis komen aan bod tijdens deze praktijkgerichte cursus.

Evaluatie van de cursisten

Deze opleiding wordt in de voormiddag afgesloten met een Theoretisch Examen en in de namiddag met een Praktisch Examen, volgens de RisicoVolle Taken.

Praktische info

Deze opleiding ‘veilig werken met de roterende verreiker met hijsfunctie’ , in het kader van risicovolle taken, duurt 1dag en is voorzien voor deelnemers met ervaring..

Deelnemers zonder ervaring kunnen deelnemen aan een 2- of 3-daagse training die eveneens wordt afgesloten met een examinering volgens de RisicoVolleTaken. 

Opleidingen binnen De Coninck M&O gaan steeds door in kleine groepen. Op deze manier kunnen wij u een persoonlijke aanpak garanderen. Voor deze opleiding zijn er maximum zes werknemers toegelaten.

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Ook dat is mogelijk. Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!

Wat zegt de wetgeving over deze opleiding?

Welke subsidies kan ik aanvragen voor deze opleiding?

Onze klanten volgden ook de opleidingen:

Inschrijven

11 september Volzet
14 oktober Vraag offerte aan
22 november Vraag offerte aan
20 december Vraag offerte aan
13 januari Vraag offerte aan
17 februari Vraag offerte aan
25 maart Vraag offerte aan
17 april Vraag offerte aan
18 mei Vraag offerte aan