Ga naar inhoud
De Coninck

Verreiker Roterend met hijsfunctie IS 032

Een roterende verreiker is een roterende, telescopische heftruck die geschikt is voor alle terrein en speciaal bedoeld is voor de bouwsector en de industrie. Met het bevestigen van een hijsjuk of hijslier, voegt men hier de hijsfunctie toe.

 

Om veilig en efficiënt een roterende verreiker met hijsfunctie te bedienen, is een adequate opleiding vereist. Naast een theoretisch gedeelte, leren uw werknemers om op een veilige manier een roterende verreiker te besturen. Ook positionering, rijtechnieken en de specifieke voertuigkennis komen aan bod tijdens deze praktijkgerichte cursus.

Evaluatie van de cursisten

Deze opleiding wordt in de voormiddag afgesloten met een Theoretisch Examen en in de namiddag met een Praktisch Examen, volgens de RisicoVolle Taken.

Praktische info

Deze opleiding ‘veilig werken met de roterende verreiker met hijsfunctie’ , in het kader van risicovolle taken, duurt 1dag en is voorzien voor deelnemers met ervaring..

Deelnemers zonder ervaring kunnen deelnemen aan een 2- of 3-daagse training die eveneens wordt afgesloten met een examinering volgens de RisicoVolleTaken. 

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Ook dat is mogelijk. Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!