Ga naar inhoud
De Coninck

Verreiker Roterend IS 031

De roterende verreiker is een roterende, telescopische heftruck die geschikt is voor alle terrein en speciaal bedoeld is voor de bouwsector en de industrie.

 

Om veilig en efficiënt een verreiker te bedienen, is een adequate opleiding vereist. Naast een theoretisch gedeelte, leren uw werknemers om op een veilige manier een verreiker te besturen. Ook positionering, rijtechnieken en de specifieke voertuigkennis komen aan bod tijdens deze praktijkgerichte cursus.

Evaluatie van de cursisten

Deze cursus wordt in de voormiddag afgesloten met een Theoretisch Examen en in de namiddag met een Praktisch Examen, volgens de RisicoVolle Taken.

Praktische info

De opleiding ‘veilig werken met de Roterende verreiker’ , in het kader van risicovolle taken, duurt één dag en is bedoeld voor deelnemers met ervaring.

Voor deelnemers zonder ervaring organiseren wij een 2-daagse opleiding, die eveneens wordt geexamineerd volgens de RisicoVolle Taken.

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Ook dat is mogelijk. Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!