Ga naar inhoud
De Coninck

Verreiker Roterend IS 031

De roterende verreiker is een roterende, telescopische heftruck die geschikt is voor alle terrein en speciaal bedoeld is voor de bouwsector en de industrie.

 

Om veilig en efficiënt een verreiker te bedienen, is een adequate opleiding vereist. Naast een theoretisch gedeelte, leren uw werknemers om op een veilige manier een verreiker te besturen. Ook positionering, rijtechnieken en de specifieke voertuigkennis komen aan bod tijdens deze praktijkgerichte cursus.

Evaluatie van de cursisten

Deze cursus wordt in de voormiddag afgesloten met een Theoretisch Examen en in de namiddag met een Praktisch Examen, volgens de RisicoVolle Taken.

Praktische info

De opleiding ‘veilig werken met de Roterende verreiker’ , in het kader van risicovolle taken, duurt één dag en is bedoeld voor deelnemers met ervaring.

Voor deelnemers zonder ervaring organiseren wij een 2-daagse opleiding, die eveneens wordt geexamineerd volgens de RisicoVolle Taken.

Opleidingen binnen De Coninck M&O gaan steeds door in kleine groepen. Op deze manier kunnen wij u een persoonlijke aanpak garanderen. Voor deze opleiding zijn er maximum zes werknemers toegelaten.

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Ook dat is mogelijk. Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!

Wat zegt de wetgeving over deze opleiding?

Welke subsidies kan ik aanvragen voor deze opleiding?

Onze klanten volgden ook de opleidingen:

Inschrijven

11 september Vraag offerte aan
14 oktober Vraag offerte aan
22 november Vraag offerte aan
20 december Vraag offerte aan
13 januari Vraag offerte aan
17 februari Vraag offerte aan
25 maart Vraag offerte aan
17 april Vraag offerte aan
18 mei Vraag offerte aan