Ga naar inhoud
De Coninck

Heftruck gevorderd IS 001

De heftruck wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het vervoeren van goederen die op een pallet staan in een magazijn of op een bedrijfsterrein. Dit brengt enige risico’s met zich mee. Hierdoor is het van belang dat uw werknemers bekend zijn met de functies en de werking van dit toestel.

 

Veilig en doeltreffend werken met een heftruck stelt niet alleen eisen aan het toestel maar ook aan de bestuurder. De ‘Codex voor het Welzijn op het Werk’ bepaalt dat bestuurders van een heftruck opgeleid moeten zijn voor de taak die hen is toevertrouwd.

Aan de hand van deze praktijkgerichte opleiding stelt u zich niet alleen in regel met de wetgeving, uw werknemers krijgen de heftruck ook perfect onder controle.

Evaluatie van de cursisten

De cursus wordt in de voormiddag afgesloten met een Theoretisch Examen en de namiddag met een Praktisch Examen volgens de RisicoVolle Taken voor eenvoudige en moeilijke handelingen.

Praktische info

Deze cursus, in het kader van risicovolle taken voor eenvoudige en moeilijkere handelingen, is bedoeld voor heftruckchauffeurs met ervaring. Deze cursus duurt één dag.

Voor werknemers zonder ervaring organiseren wij een basisopleiding met een duurtijd van twee tot drie dagen. Deze wordt eveneens afgesloten met een praktisch examen  volgens de RisicoVolle Taken voor eenvoudige en moeilijke handelingen.