Ga naar inhoud
De Coninck

Heftruck basiscursus (3 dagen)

De heftruck wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het vervoeren van goederen die op een pallet staan in een magazijn of op een bedrijfsterrein. Dit brengt enige risico’s met zich mee. Hierdoor is het van belang dat uw werknemers bekend zijn met de functies en de werking van dit toestel.

 

Veilig en doeltreffend werken met een heftruck stelt niet alleen eisen aan het toestel maar ook aan de bestuurder. De ‘Codex voor het Welzijn op het Werk’ bepaalt dat bestuurders van een heftruck opgeleid moeten zijn voor de taak die hen is toevertrouwd.

Aan de hand van deze praktijkgerichte opleiding stelt u zich niet alleen in regel, uw werknemers krijgen de heftruck ook perfect onder controle.

Evaluatie van de cursisten

De eerste dag van de opleiding wordt de voormiddag afgesloten met een theorietest en de laatste dag wordt de namiddag afgesloten met een praktijkevaluatie, waarna de geslaagde deelnemers een De Coninck-certificaat en veiligheidspasje ontvangen, deze zijn 5 jaar geldig. Is deze opleiding wettelijk verplicht te volgen? Klik hier, voor meer informatie.

Praktische info

Deze basisopleiding is bedoeld voor heftruckchauffeurs zonder ervaring en duurt drie dagen.

Voor werknemers met ervaring organiseren wij een opfriscursus van één dag die in de voormiddag wordt afgesloten met een theorietest en de namiddag met een praktijkevaluatie.

Ook een opleiding veilig werken met de reachtruck volgt u via De Coninck M&O.

Ook conform de risicovolle taken is het mogelijk deze opleiding te volgen. 

Opleidingen binnen De Coninck M&O gaan steeds door in kleine groepen. Op deze manier kunnen wij u een persoonlijke aanpak garanderen. 

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Ook dat is mogelijk. Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!

Deze opleiding kan ook in het Pools gevolgd worden contacteer ons voor meer informatie.

Wat zegt de wetgeving over deze opleiding?

Welke subsidies kan ik aanvragen voor deze opleiding?

(Veel voorkomende synoniemen voor dit toestel: vorkheftruck, vorklift, stapelwagen, vorkwagen, Clark, Clarklift, pallettruck, Linde)

Onze klanten volgden ook de opleidingen:

Inschrijven

3 juni - 5 juni Volzet
1 juli - 3 juli Vraag offerte aan
21 augustus - 23 augustus Vraag offerte aan
23 september - 25 september Vraag offerte aan
16 oktober - 18 oktober Vraag offerte aan
27 november - 29 november Vraag offerte aan
16 december - 18 december Vraag offerte aan
13 januari - 15 januari Vraag offerte aan
24 februari - 26 februari Vraag offerte aan
17 maart - 19 maart Vraag offerte aan
8 april - 10 april Vraag offerte aan