Ga naar inhoud
De Coninck

Hoogwerker opfris (1dag) (Pools)

Een hoogwerker wordt gebruikt om te werken in de hoogte. Met enkel de pictogrammen van het bedieningspaneel hebben werknemers vaak te weinig kennis om veilig te werken met dit toestel. Een goede kennis van de werking van de machine is minstens even belangrijk.

Hoogwerkers komen voor in verschillende types. De verschillende soorten, zowel telescoop en knikarm op banden als telescoop op rupsen, komen aan bod tijdens deze opleiding. Uiteraard is deze bediening een stuk complexer dan dat van de schaarlift. Een adequate opleiding is dan ook nodig om te werken met dit toestel.

Evaluatie van de cursisten

Deze ééndaagse cursus wordt in de voormiddag afgesloten met een theorie-proef en de namiddag met een praktijkevaluatie, waarna de geslaagde deelnemers een De Coninck-certificaat en een veiligheidspasje ontvangen, deze zijn 5 jaar geldig.

Praktische info

De opleiding ‘Veilig werken met de hoogwerker opfris’ duurt één dag en is bedoeld voor werknemers met ervaring.

Opleidingen binnen De Coninck M&O gaan steeds door in kleine groepen. Op deze manier kunnen wij u een persoonlijke aanpak garanderen. Voor deze opleiding zijn er maximum zes werknemers toegelaten.

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Ook dat is mogelijk. Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!

Wat zegt de wetgeving over deze opleiding?

Welke subsidies kan ik aanvragen voor deze opleiding?

(Veel voorkomende synoniemen voor dit toestel: hoogtewerker, schaarlift ...)