Ga naar inhoud
De Coninck

Heftruck opfriscursus (1dag) (Pools)

De heftruck wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het vervoeren van goederen die op een pallet staan in een magazijn of op een bedrijfsterrein en dit brengt enige risico’s met zich mee. Hierdoor is het van belang dat uw werknemers bekend zijn met de functies en de werking van dit toestel.

Veilig en doeltreffend werken met een heftruck stelt niet alleen eisen aan het toestel maar ook aan de bestuurder. De ‘Codex voor het Welzijn op het Werk’ bepaalt dat bestuurders van een heftruck opgeleid moeten zijn voor de taak die hen is toevertrouwd.

Aan de hand van deze praktijkgerichte opleiding stelt u zich niet alleen in regel met de wetgeving, uw werknemers krijgen de heftruck ook perfect onder controle.

Evaluatie van de cursisten

De voormiddag wordt afgesloten met een theorietest en de namiddag met een een praktijkevaluatie, waarna de geslaagde deelnemers een De Coninck-certificaat en een veiligheidspasje ontvangen, deze zijn 5 jaar geldig.

Praktische info

Deze ééndaagse opfriscursus is bedoeld voor heftruckchauffeurs met ervaring.

Opleidingen binnen De Coninck M&O gaan steeds door in kleine groepen. Op deze manier kunnen wij u een persoonlijke aanpak garanderen. Voor deze opleiding kan u maximum zes werknemers inschrijven.

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Ook dat is mogelijk. Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!

Wat zegt de wetgeving over deze opleiding?

Welke subsidies kan ik aanvragen voor deze opleiding?

(Veel voorkomende synoniemen voor dit toestel: vorkheftruck, vorklift, stapelwagen, vorkwagen, Clark, Clarklift, pallettruck, Linde)