Ga naar inhoud
De Coninck

Reachtruck opfriscursus (1dag) (Pools)

Een reachtruck is een transportvoertuig dat gebruikt wordt in magazijnen met veel stellingen en/of smalle gangpaden. Om dit op een veilige en efficiënte manier te doen, dient er een gepaste opleiding gevolgd te worden.

Aan de hand van deze praktijkopleiding stelt u zich niet alleen in regel met de wetgeving maar krijgen uw werknemers de reachtruck ook perfect onder controle.

De cursisten leren tijdens deze training veilig, efficiënt en kostenbesparend werken met de truck. Ze leren ongevallen en letsels voorkomen, preventief defecten of storingen te melden en er ontstaat een balans tussen veilig rijgedrag en productiviteit.

Evaluatie van de cursisten

Deze ééndaagse cursus wordt in de voormiddag afgesloten met een theorietest en in de namiddag met een praktijkevaluatie, waarna de geslaagde deelnemers een De Coninck-certificaat en veiligheidspasje ontvangen, deze zijn vijf jaar geldig. 

Praktische info

Deze ééndaagse opfriscursus is bedoeld voor reachtruckchauffeurs met ervaring.

Opleidingen binnen De Coninck M&O gaan steeds door in kleine groepen. Op deze manier kunnen wij u een persoonlijke aanpak garanderen. Voor deze opleiding zijn er maximum zes werknemers toegelaten.

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!

Wat zegt de wetgeving over deze opleiding?

Welke subsidies kan ik aanvragen voor deze opleiding?

Onze klanten volgden ook de opleidingen: