Ga naar inhoud
De Coninck

Social selling

Opleiding social selling

Hoe haal je daadwerkelijk verkoop uit je social media kanalen? Facebook en LinkedIn kunnen voor meer omzet zorgen indien je deze kanalen correct gebruikt.

Wat komt aan bod in de opleiding?

Deze opleiding is voor bedrijven die met sociale media willen starten of die al actief zijn op sociale media, maar hier nog geen uitgewerkt bedrijfsbeleid voor hebben.
Tijdens deze opleiding kom je meer te weten hoe je de juiste doelgroep kan bereiken en met welke content. Je kan meer omzet genereren via Facebook en LinkedIn. We starten met de belangrijkste elementen van LinkedIn en Facebook die van belang zijn voor “social selling”. Daarnaast wordt er uitgelegd wat de fundamenten zijn van jouw persoonlijk LinkedIn profiel, jouw LinkedInpagina en jouw Facebookpagina. Aan de hand hiervan kan je dan de juiste verkoopstrategie hanteren.

Na deze opleiding kan je zelf aan de slag om je LinkedInprofiel en LinkedInpagina volledig uit te breiden en je Facebookpagina optimaal te beheren. Je zal merken dat netwerken makkelijker is met een optimaal LinkedInprofiel en dat interactie creëren met je Facebookfans belangrijk is. Pas zo kan je klanten binnenhalen via deze social mediakanalen.

Evaluatie van de cursisten

Na afloop van deze opleiding, verkrijgt elke aanwezige cursist een bewijs van deelname.

Praktische info

De opleiding ‘Social selling’ heeft een duurtijd van één dag.

Opleidingen binnen De Coninck M&O gaan steeds door in kleine groepen. Op deze manier kunnen wij u een persoonlijke aanpak garanderen. Voor deze opleiding zijn er maximum 12 werknemers toegelaten.

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!