Ga naar inhoud
De Coninck

Negotiatietechnieken voor sales

opleiding Sales- en onderhandelingstechnieken

In deze opleiding wordt de nadruk gelegd op verschillende technieken die het resultaat van uw salesteam positief kunnen beïnvloeden. Hierbij zijn het juist toepassen van een aantal specifieke onderhandelingstechnieken onmisbaar!

De opleiding neemt de '9 fasen van de onderhandeling' onder de loep om tot een beter sales resultaat te kunnen komen. Er wordt gewerkt met een modulair model waarin deze verschillende stappen visueel en functioneel worden toegelicht en uitgewerkt met de verschillende deelnemers op een interactieve manier.

Hierbij wordt veel aandacht besteedt aan het de voorbereiding van het salesproces alsook de technieken om exact te weten te komen wat de behoefte is van de klant. Op die manier zullen de aangeboden diensten of producten perfect afgestemd zijn op deze van de klant en zal de succesratio voor het sluiten van uw commerciële deals sterk verbeteren.

Ook aspecten om van een korte-termijn klant een langetermijn klant te maken komen aan bod, evenals verschillende technieken om commerciële aanbiedingen (kortingen, tijdelijke promoties …) commercieel beter en meer succesvol aan te brengen.

Praktische info

Deze opleiding heeft een duurtijd van één à twee dagen al naargelang uw behoefte.

Opleidingen binnen De Coninck M&O gaan steeds door in kleine groepen. Op deze manier kunnen wij u een persoonlijke aanpak garanderen. Voor deze opleiding zijn er maximum 12 werknemers toegelaten.

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!