Ga naar inhoud
De Coninck

Mini wiellader / schranklader

Een miniwiellader of bobcat is een multifunctioneel toestel met geringe afmetingen en een kleine draaicirkel.

 

Uw schrankladerbestuurder heeft een veiligheidsfunctie en dient op de hoogte te zijn van de veiligheidsvoorschriften. Een adequate opleiding volgen is wettelijk verplicht.

In deze opleiding wordt de nadruk gelegd op de praktijk. Uw werknemer leert doeltreffend en veilig te werken en krijgt deze bouwplaatsmachine ook perfect onder controle.

 

Evaluatie van de cursisten

Deze basisopleiding wordt in de eerste voormiddag afgesloten met een theorietest en de laatste namiddag met een praktische proef, waarna de geslaagde deelnemers een De Coninck-certificaat en een veiligheidspasje ontvangen, deze zijn vijf jaar geldig.

Praktische info

Voor werknemers zonder ervaring organiseren wij deze basisopleiding mini wiellader met een duurtijd van twee dagen. Werknemers met ervaring volgen een ééndaagse opfriscursus

Ook de opleidingen veilig werken met de minigraver volgt u via De Coninck M&O.

Opleidingen binnen De Coninck M&O gaan steeds door in kleine groepen. Op deze manier kunnen wij u een persoonlijke aanpak garanderen. Voor deze opleiding zijn er maximum vier werknemers toegelaten.

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Ook dat is mogelijk. Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!

Wat zegt de wetgeving over deze opleiding?

Welke subsidies kan ik aanvragen voor deze opleiding?

(Veel voorkomende synoniemen voor dit toestel zijn: compacte wiellader, schranklader, Bobcat ...)

Onze klanten volgden ook de opleidingen: