Ga naar inhoud
De Coninck

Technieken om beter vergaderingen te leiden en eraan deel te nemen

We vergaderen veel. Soms te veel, vinden we. Sommige vergaderingen blijken achteraf overbodig, andere hadden een stuk korter gekund. Er waren te veel mensen aanwezig, of juist te weinig. De vergadering kon niet op tijd beginnen en werd niet op tijd beëindigd.

 

Werden de gemaakte afspraken achteraf wel goed opgevolgd en correct uitgevoerd? Wie maakt de notulen en wat is een goed verslag van een vergadering ? Hoe stel ik mijn zaal op en waar en wanneer laat ik de vergadering doorgaan ? Te veel Tips & Tricks om op te noemen. 

Na het volgen van deze opleiding verlopen vergaderingen een stuk effectiever, duren ze minder lang en zijn de juiste mensen niet langer dan nodig aanwezig. Bijzonder nuttig voor wie vergaderingen moet organiseren of eraan deelnemen .

Praktische info

Deze opleiding heeft een duurtijd van één dag.

Opleidingen binnen De Coninck M&O gaan steeds door in kleine groepen. Op deze manier kunnen wij u een persoonlijke aanpak garanderen. Voor deze opleiding zijn er maximum 15 werknemers toegelaten.

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Ook dat is mogelijk. Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!

Wat zegt de wetgeving over deze opleiding?

Welke subsidies kan ik aanvragen voor deze opleiding?

Onze klanten volgden ook de opleidingen: