Ga naar inhoud
De Coninck

Coachend leidinggeven voor ploegbazen en eerstelijnsverantwoordelijken (2 dagen)

De focus van de opleiding voor de eerstelijnsverantwoordelijken wordt gelegd op communicatie en veiligheid.

 

Hiervoor zullen we ideeën, gewoonten en gedragingen moeten bijsturen en dit kan enkel als de afgesproken doelstellingen gedragen en gestuurd worden door het management. Binnen het geheel van een open traject samen met de eerstelijnsverantwoordelijken moeten we inzicht krijgen op de oorzaken van bepaalde gedragingen op de werkvloer.

De nodige acties moeten bepaald worden om de omslag te maken, deze uitwerken en samen doorvoeren. Deze acties zijn rechtstreeks gericht op het realiseren van gedragsverandering. We moeten de nodige ondersteuning leveren om de omslag te helpen maken.

Uiteraard is dit slechts een “eerste schets” en wordt dit voorstel inhoudelijk volledig geijkt op de huidige situatie van uw bedrijf. Hiervoor is een bijkomend gesprek met onze docent noodzakelijk.

Praktische info 

Deze opleiding heeft een duurtijd van twee dagen.

Opleidingen binnen De Coninck M&O gaan steeds door in kleine groepen. Op deze manier kunnen wij u een persoonlijke aanpak garanderen. Voor deze opleiding zijn er maximum 15 werknemers toegelaten.

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Ook dat is mogelijk. Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!

Welke subsidies kan ik aanvragen voor deze opleiding?

Onze klanten volgden ook de opleidingen:

Inschrijven

21 oktober - 22 oktober Vraag offerte aan
16 januari - 17 januari Vraag offerte aan