Ga naar inhoud
De Coninck

Reachtruck - gevorderd IS 002

Een reachtruck is een transportvoertuig dat gebruikt wordt in magazijnen met veel stellingen en/of smalle gangpaden. Om dit op een veilige en efficiënte manier te doen, dient er een gepaste opleiding gevolgd te worden.

 

Aan de hand van deze praktijkgerichte opleiding stelt u zich niet alleen in regel met de wetgeving maar krijgen uw werknemers de reachtruck ook perfect onder controle.

De cursisten leren tijdens deze training veilig, efficiënt en kostenbesparend werken met de reachtruck. Ze leren ongevallen en letsels voorkomen, preventief defecten of storingen te melden en er ontstaat een balans tussen veilig rijgedrag en productiviteit.

Evaluatie van de cursisten

Deze ééndaagse opleiding, volgens de RisicoVolle Taken voor eenvoudige en moeilijke handelingen, wordt in de voormiddag afgesloten met een theoretisch examen en de namiddag met een praktisch examen volgens de RisicoVolle Taken.

Praktische info

De opleiding ‘veilig werken met de reachtruck’, in het kader van risicovolle taken, duurt één dag en is enkel bedoeld voor deelnemers met ervaring.

Voor deelnemers zonder ervaring, organiseren wij een basisopleiding van drie dagen.

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!