Ga naar inhoud
De Coninck

Schranklader

Een schranklader is een type miniwiellader en kan multifunctioneel ingezet worden. Dit toestel heeft geringe afmetingen en een kleine draaicirkel. Hierdoor is de machine erg handig in gebruik.

 

Uw schrankladerbestuurder bekleedt een veiligheidsfunctie en dient op de hoogte te zijn van de veiligheidsvoorschriften. Een adequate opleiding volgen is wettelijk verplicht.

In deze opleiding ligt de nadruk op de praktijk. Uw werknemer leert efficiënt en veilig te werken en krijgt deze bouwplaatsmachine ook perfect onder controle.

Evaluatie van de cursisten

Deze opfriscursus wordt in de voormiddag afgesloten met een theorie-toets en in de namiddag met een praktijkproef, waarna de geslaagde deelnemers een De Coninck-certificaat en een veiligheidspasje ontvangen, deze zijn 5jaar geldig.

Praktische info

Deze ééndaagse opfriscursus is bedoeld voor werknemers met ervaring die enkel een opfrissing nodig hebben.

Voor werknemers zonder ervaring organiseren wij een basisopleiding met een duurtijd van twee dagen.

Ook de opleidingen veilig werken met de minigraver volgt u via De Coninck M&O.

Opleidingen binnen De Coninck M&O gaan steeds door in kleine groepen. Op deze manier kunnen wij u een persoonlijke aanpak garanderen. Voor deze opleiding zijn er maximum zes werknemers toegelaten.

Wenst u deze opleiding graag in uw bedrijf te organiseren? Ook dat is mogelijk. Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 voor een voorstel op maat!

 

Wat zegt de wetgeving over deze opleiding?

Welke subsidies kan ik aanvragen voor deze opleiding?

(Veel voorkomende synoniemen voor dit toestel zijn: Skid steer, laadschopje, minishoveltje, miniloader, minilader,bobcat, mini wiellader, compacte wiellader ...)

Onze klanten volgden ook de opleidingen: