Ga naar inhoud
De Coninck

Onze opleidingen

U haalt uw voordeel uit professioneel opgeleid personeel.

Onze opleidingen focussen zich daarom op praktische kennisoverdracht die nauw aansluit bij de werkwereld van onze cursisten. Het doel hiervan is om het veiligheidsbewustzijn te verhogen en ervoor te zorgen dat uw mensen meer rendabel en beter inzetbaar zijn.

Afhankelijk van uw behoeften bieden wij opfris- of basisopleidingen aan en dit zowel bij u on site als in ons eigen opleidingscentrum.

Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden, hebben wij ons aanbod onderverdeeld in de verschillende sectoren waarin wij actief zijn. Per sector vindt u de verschillende opleidingen terug die wij verzorgen.

Vindt u uw behoefte niet terug in deze opsomming? Aarzel dan niet ons te contacteren via info@deconinck-opleidingen.be of via 014 40 47 42.

Afhankelijk van het niveau van de cursist voorziet De Coninck in basis- of opfrisopleidingen. Ook via e-learning is het mogelijk opleidingen te volgen.

De dag wordt gestart met een sensibilisering of toelichting waarna de cursist via een korte test met meerkeuzevragen aantoont dat hij of zij de stof beheerst.

Onze docenten werken tijdens dit theoretisch luik vooral verklarend en inzichtelijk. De sessie wordt met voldoende praktijkvoorbeelden en fotomateriaal gekleurd.

Aansluitend volgt het praktisch luik en wordt met gerichte oefeningen het juiste gedrag aangeleerd.  De cursist wordt geëvalueerd op zijn kennis en op het veilig werken met het toestel.

Heeft u één of enkele werknemers die opgeleid moeten worden of geeft u de voorkeur aan het spreiden van uw opleidingen om operationele redenen, kijk dan zeker bij onze open inschrijvingskalender.

Deze open opleidingen worden periodiek herhaald waardoor uw medewerker de kans krijgt om in een bewust klein gehouden groep de opleiding te komen volgen in ons opleidingscentrum te Geel.