Ga naar inhoud
De Coninck

Opleidingscentrum De Coninck wordt overgenomen door ECS.

Opleidingscentrum De Coninck wordt overgenomen door ECS.

Langs deze weg willen wij u graag melden dat de activiteiten van opleidingscentrum De Coninck worden overgenomen door ECS.
ECS Training Academy, met moederbedrijf Tecnubel uit de ENGIE Groep, is de toonaangevende speler voor veiligheidsadvies, onsite ondersteuning en training in de nucleaire en industriële sector.

De activiteiten van beide bedrijven zijn complementair en door de overname zal De Coninck u zelfs een breder aanbod aan opleidingen, locaties en erkenningen kunnen aanbieden. 

Met 25 jaar ervaring binnen de opleidingsmark heeft De Coninck, met het opleidingscentrum in Geel, ondertussen een belangrijke positie verworven in Vlaanderen.
Door de overname wordt onze geografische aanwezigheid nu uitgebreid met vestigingen in Antwerpen (Schoten), Oost-Vlaanderen (Desteldonk) en Luik (Villers-leBouillet).

Beide bedrijven werkten de afgelopen 2 jaar steeds vaker samen en maakten al gebruik van mekaars infrastructuur, ondersteuning en lesgevers.
Door het samen gaan wordt ook het opleidingsaanbod een stuk ruimer en meer gediversifieerd , zonder toegevingen op vlak van kwaliteit en flexibiliteit.

Binnen ECS blijft Louis De Coninck verantwoordelijk voor het opleidingscentrum te Geel en u kan uiteraard nog steeds terecht bij uw vertrouwde contactpersonen.

Wij danken u alvast voor uw vertrouwen en kijken met plezier uit naar een verdere, leerrijke samenwerking.

Uw De Coninck team

Toegevoegd op 13 december 2018