Ga naar inhoud
De Coninck

Blended learning

Blended learning

Hebben uw heftruckchauffeurs dringend nood aan een opfriscursus maar is het niet mogelijk ze vrij te plannen voor een opleiding? Kies dan voor blended learning.

Het theoretische gedeelte van de opleiding volgt de chauffeur in eigen tempo via onze e-learningmodule. Deze cursus is online beschikbaar, 24 uur op 24 uur en dit zeven dagen per week. Uw werknemer studeert dus waar en wanneer hij of zij wil, op het werk of zelfs thuis. Er dienen geen specifieke programma’s gedownload te worden, enkel internetverbinding is voldoende om van start te gaan.

Als bedrijf bespaart u op de kosten die indirect verbonden zijn aan de klassikale cursussen zoals een leslokaal, eventuele reiskosten, etc. Het is tevens mogelijk om op korte termijn een grote groep op te leiden doordat u niet gebonden bent aan een maximale groepsgrootte. Win-win!

Het is zelfs mogelijk om de e-learningmodule te personaliseren op maat van uw bedrijf. Zijn er bepaalde gebruiken die u aan bod wil laten komen, jouw eigen logo in de e-learningmodule verwerkt? Alles is mogelijk!

Wat zijn de voordelen van e-learning?

  •  Flexibel
  •  Eigen tempo
  •  Kostenbesparend
  •  Korte duurtijd
  •  Personalisatie

De opfriscursus heftruck is bedoeld voor chauffeurs die reeds over ervaring beschikken. Is de chauffeur geslaagd voor de test? Dan is het tijd om door te stromen naar de praktijk!

Interesse? Contacteer ons telefonisch op het nummer 014 40 47 42 of stuur een mail naar info@deconinck-opleidingen.be voor meer informatie.

 

 

 

Toegevoegd op 28 september 2017