Ga naar inhoud
De Coninck

Nieuws

Ons team staat voor u klaar!

Onze docenten vormen de ruggengraat binnen onze organisatie.
Ervaringsdeskundigen, die met beide voeten in de praktijk staan en het vermogen hebben hun kennis op een vlotte, verstaanbare en aangename manier over te brengen.
Zij zijn didactisch en pedagogisch onderlegd en worden qua kennis en wetgeving op regelmatige basis bijgeschoold.
Enkel zo blijven we ervoor zorgen dat u dagelijks wordt bijgestaan door een vakspecialist. Lees verder »

De Coninck zoekt talent!

De Coninck zoekt talent!

Heb je reeds ervaring achter de rug in B2B verkoop? Ben je commercieel en zelfstandig ingesteld? Zijn loyaliteit, teamwork en enthousiasme voor jou even waardevol als voor ons en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees verder »

Vakantieperiode

Wij willen u er graag aan herinneren dat ons kantoor collectief gesloten is van maandag 23 juli 2018 tot en met vrijdag 27 juli 2018.

Vanaf maandag 30 juli 2018 zijn wij opnieuw beschikbaar. Bij dringende vragen kan u steeds terecht op het algemene infonummer 014 40 47 42.
Lees verder »

De Coninck - 25 jaar

Het Jaardiner & Uitreiking Prijs Ondernemen heeft op vrijdag 15 juni 2018 een aantal ondernemingen met bijzondere verdiensten op dit vlak in de kijker gezet. Ook De Coninck Opleidingen was aanwezig om het 25 jarig jubileum te vieren. Lees verder »

Geef jezelf een volledig etmaal cadeau!

De cyclus die dit najaar start is daarom een ideale gelegenheid om samen met collega-ondernemers in de spiegel te kijken. Aan de hand van acht sessies geef je jezelf iedere maand drie uren cadeau om nog eens kritisch naar je bedrijfsvoering te kijken. In 8 x 3 uren krijg je een begeleide ronde van verschillende en boeiende beleidsthema’s.

Grijp deze kans om even een moment te hebben om te reflecteren. Om daadwerkelijk aan je bedrijf te werken. Lees verder »

Secretaressedag

Op Secretaressedag worden alle secretaresses jaarlijks in het zonnetje gezet, zo ook bij De Coninck Opleidingen. Lees verder »

Opleidingen sociale media

Opleidingen sociale media

Een nieuwe trend is om reclame te maken via sociale media. Social media advertising, of reclame maken op sociale netwerken wint aan populariteit. Advertenties plaatsen via de sociale media is één van de beste manieren om online doelgericht te adverteren. Wilt u zichzelf graag verdiepen in deze trend? Ontdek dan snel onze nieuwe opleidingen. Lees verder »

Prettige feesten!

Voor de laatste dagen van het oude jaar, nog veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die volgen, veel geluk en weinig zorgen! Wij wensen u een prettige Kerst en een gelukkig Nieuwjaar.

Graag willen we u eraan herinneren dat wij collectief gesloten zijn vanaf 22 december 2017 tot 3 januari 2018. Lees verder »

Plan tijdig jouw winteropleiding in!

Plan tijdig jouw winteropleiding in!

De winter is voor de bouwsector dé ideale periode voor bijscholing.
Een bouwarbeider die tijdelijk werkloos is wegens weerverlet, kan deelnemen aan winteropleidingen. Bovenop zijn werkloosheidspremie ontvangt hij nog een extra premie én een aanvullende vergoeding van het sectorfonds. Lees verder »

Nieuwe erkenning voor code 95!

Nieuwe erkenning voor code 95!

Elke vijf jaar dient de vrachtwagenchauffeur het rijbewijs te verlengen. Dit kan door 35 uren, ofwel vijf lesdagen nascholing te volgen bij een erkend opleidingscentrum zoals De Coninck Opleidingen & trainingen. Lees verder »

Blended learning

Blended learning

Hebben uw heftruckchauffeurs dringend nood aan een opfriscursus maar is het niet mogelijk ze vrij te plannen voor een opleiding? Kies dan voor blended learning.

Het theoretische gedeelte van de opleiding volgt de chauffeur in eigen tempo via onze e-learningmodule. Deze cursus is online beschikbaar, 24 uur op 24 uur en dit zeven dagen per week. Uw werknemer studeert dus waar en wanneer hij of zij wil, op het werk of zelfs thuis. Er dienen geen specifieke programma’s gedownload te worden, enkel internetverbinding is voldoende om van start te gaan.
Lees verder »

Open Bedrijvendag: van kringwinkel tot zwembad

Open Bedrijvendag: van kringwinkel tot zwembad

Tijdens de Open Bedrijvendag op 1 oktober is Geel een van de negen hotspots in Vlaanderen. Er nemen maar liefst negen bedrijven deel . Op 1 oktober kan je niet alleen bij die firma’s terecht, maar ook in het stedelijke zwembad. Daarnaast stippelde de stad een fietsroute uit. Lees verder »

Kom je ons ook een bezoekje brengen?

Kom je ons ook een bezoekje brengen?

Wil je onder professionele begeleiding mee in een
wiellader rijden of de lucht in met een hoogwerker?
Of doe je liever een behendigheidsoefening met een
minigraver? In het De Coninck opleidingscentrum
leren we je met een blustoestel een ferme brand
blussen, reanimeer je met een AED en maak je zelfs
een redding op hoogte mee. Ga actief aan de slag
met e-learning en de allerkleinsten kunnen een heus
heftruckdiploma behalen! Lees verder »

Premies lokken jonge arbeiders naar de bouw

Premies lokken jonge arbeiders naar de bouw

Sinds begin 2016 worden bouwbedrijven die een onervaren, jonge arbeider duurzaam tewerkstellen, beloond met een premie van 1.000 euro. Door deze BouwIngroeiBaan (BIB) zijn er op 1,5 jaar tijd al 163 jongeren in Limburg aan de slag gegaan, zo weet Confederatie Bouw Limburg. Lees verder »