Ga naar inhoud
De Coninck

Nieuws

Plan tijdig jouw winteropleiding in!

Plan tijdig jouw winteropleiding in!

De winter is voor de bouwsector dé ideale periode voor bijscholing.

Een bouwarbeider die tijdelijk werkloos is wegens weerverlet, kan deelnemen aan winteropleidingen. Bovenop zijn werkloosheidspremie ontvangt hij nog een extra premie én een aanvullende vergoeding van het sectorfonds.
Lees verder »

De Coninck Opleidingen & Trainingen gaat over in ECS

De Coninck Opleidingen & Trainingen gaat over in ECS

ECS uit Schoten, gespecialiseerd in veiligheidsadvies, onsite ondersteuning en training in de nucleaire sector en de industrie, kondigt de overname aan van De Coninck Management en Opleidingen uit Geel. Zaakvoerder Louis De Coninck krijgt binnen ECS de verantwoordelijkheid over sales en business development. Lees verder »

Ook sportief!

Afgelopen zondag op het Glossocircuit hebben de wielertoeristen hun beste benen kunnen testen op de brug – gebouwd met materiaal en sponsoring van De Coninck Opleidingen & Trainingen.
Lees verder »

Dag van de docent

Dag van de docent

5 oktober is het internationale Dag van de Docent en ook bij De Coninck Opleidingen worden de instructeurs in het zonnetje gezet. Lees verder »

De Coninck integreert Hendrickx Transportopleidingen

Opleidingscentrum De Coninck uit Geel gaat een samenwerking aan met het op transport gerichte opleidingscentrum Hendrickx Transportopleidingen bvba over. Deze laatste maakt deel uit van de groep rond de bekende transportfirma Frans Hendrickx & Zonen uit Hulshout. De samenwerking heeft betrekking op de nascholing vakbekwaamheid binnen de chauffeursopleiding. Lees verder »

Vacatures bij De Coninck Opleidingen

Vacatures bij De Coninck Opleidingen

De Coninck Opleidingen & Trainingen is sterk groeiend, een gevestigde waarde in Vlaanderen en Wallonië. Reeds 25 jaar staan wij garant voor de nodige expertise dankzij ons gemotiveerd team en onze eigen faciliteiten. Onze medewerkers zijn specialisten in hun vakgebied en verzorgen opleidingen voor meer dan 3.000 bedrijven en 20.000 personen uit de meest diverse sectoren.

Wij investeren dagelijks in de kennis van onze medewerkers, bieden een ruim aanbod aan interne opleidingsmogelijkheden en werken in een hedendaagse omgeving. Dankzij onze klantgerichte en vernieuwende aanpak blijft De Coninck groeien.

Daarom willen we ons team versterken en zijn wij op zoek naar extra collega's.
Lees verder »

Ons team staat voor u klaar!

Onze docenten vormen de ruggengraat binnen onze organisatie.
Ervaringsdeskundigen, die met beide voeten in de praktijk staan en het vermogen hebben hun kennis op een vlotte, verstaanbare en aangename manier over te brengen.
Zij zijn didactisch en pedagogisch onderlegd en worden qua kennis en wetgeving op regelmatige basis bijgeschoold.
Enkel zo blijven we ervoor zorgen dat u dagelijks wordt bijgestaan door een vakspecialist. Lees verder »

De Coninck zoekt talent!

De Coninck zoekt talent!

Heb je reeds ervaring achter de rug in B2B verkoop? Ben je commercieel en zelfstandig ingesteld? Zijn loyaliteit, teamwork en enthousiasme voor jou even waardevol als voor ons en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees verder »

Vakantieperiode

Wij willen u er graag aan herinneren dat ons kantoor collectief gesloten is van maandag 23 juli 2018 tot en met vrijdag 27 juli 2018.

Vanaf maandag 30 juli 2018 zijn wij opnieuw beschikbaar. Bij dringende vragen kan u steeds terecht op het algemene infonummer 014 40 47 42.
Lees verder »

De Coninck - 25 jaar

Het Jaardiner & Uitreiking Prijs Ondernemen heeft op vrijdag 15 juni 2018 een aantal ondernemingen met bijzondere verdiensten op dit vlak in de kijker gezet. Ook De Coninck Opleidingen was aanwezig om het 25 jarig jubileum te vieren. Lees verder »

Geef jezelf een volledig etmaal cadeau!

De cyclus die dit najaar start is daarom een ideale gelegenheid om samen met collega-ondernemers in de spiegel te kijken. Aan de hand van acht sessies geef je jezelf iedere maand drie uren cadeau om nog eens kritisch naar je bedrijfsvoering te kijken. In 8 x 3 uren krijg je een begeleide ronde van verschillende en boeiende beleidsthema’s.

Grijp deze kans om even een moment te hebben om te reflecteren. Om daadwerkelijk aan je bedrijf te werken. Lees verder »

Secretaressedag

Op Secretaressedag worden alle secretaresses jaarlijks in het zonnetje gezet, zo ook bij De Coninck Opleidingen. Lees verder »

Opleidingen sociale media

Opleidingen sociale media

Een nieuwe trend is om reclame te maken via sociale media. Social media advertising, of reclame maken op sociale netwerken wint aan populariteit. Advertenties plaatsen via de sociale media is één van de beste manieren om online doelgericht te adverteren. Wilt u zichzelf graag verdiepen in deze trend? Ontdek dan snel onze nieuwe opleidingen. Lees verder »

Prettige feesten!

Voor de laatste dagen van het oude jaar, nog veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die volgen, veel geluk en weinig zorgen! Wij wensen u een prettige Kerst en een gelukkig Nieuwjaar.

Graag willen we u eraan herinneren dat wij collectief gesloten zijn vanaf 22 december 2017 tot 3 januari 2018. Lees verder »