Ga naar inhoud
De Coninck

Nieuws

Prettige feesten!

Voor de laatste dagen van het oude jaar, nog veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die volgen, veel geluk en weinig zorgen! Wij wensen u een prettige Kerst en een gelukkig Nieuwjaar.

Graag willen we u eraan herinneren dat wij collectief gesloten zijn vanaf 22 december 2017 tot 3 januari 2018. Lees verder »

Opleidingen sociale media

Opleidingen sociale media

Een nieuwe trend is om reclame te maken via sociale media. Social media advertising, of reclame maken op sociale netwerken wint aan populariteit. Advertenties plaatsen via de sociale media is één van de beste manieren om online doelgericht te adverteren. Wilt u zichzelf graag verdiepen in deze trend? Ontdek dan snel onze nieuwe opleidingen. Lees verder »

Plan tijdig jouw winteropleiding in!

Plan tijdig jouw winteropleiding in!

De winter is voor de bouwsector dé ideale periode voor bijscholing.
Een bouwarbeider die tijdelijk werkloos is wegens weerverlet, kan deelnemen aan winteropleidingen. Bovenop zijn werkloosheidspremie ontvangt hij nog een extra premie én een aanvullende vergoeding van het sectorfonds. Lees verder »

Nieuwe erkenning voor code 95!

Nieuwe erkenning voor code 95!

Elke vijf jaar dient de vrachtwagenchauffeur het rijbewijs te verlengen. Dit kan door 35 uren, ofwel vijf lesdagen nascholing te volgen bij een erkend opleidingscentrum zoals De Coninck Opleidingen & trainingen. Lees verder »

Blended learning

Blended learning

Hebben uw heftruckchauffeurs dringend nood aan een opfriscursus maar is het niet mogelijk ze vrij te plannen voor een opleiding? Kies dan voor blended learning.

Het theoretische gedeelte van de opleiding volgt de chauffeur in eigen tempo via onze e-learningmodule. Deze cursus is online beschikbaar, 24 uur op 24 uur en dit zeven dagen per week. Uw werknemer studeert dus waar en wanneer hij of zij wil, op het werk of zelfs thuis. Er dienen geen specifieke programma’s gedownload te worden, enkel internetverbinding is voldoende om van start te gaan.
Lees verder »

Open Bedrijvendag: van kringwinkel tot zwembad

Open Bedrijvendag: van kringwinkel tot zwembad

Tijdens de Open Bedrijvendag op 1 oktober is Geel een van de negen hotspots in Vlaanderen. Er nemen maar liefst negen bedrijven deel . Op 1 oktober kan je niet alleen bij die firma’s terecht, maar ook in het stedelijke zwembad. Daarnaast stippelde de stad een fietsroute uit. Lees verder »

Kom je ons ook een bezoekje brengen?

Kom je ons ook een bezoekje brengen?

Wil je onder professionele begeleiding mee in een
wiellader rijden of de lucht in met een hoogwerker?
Of doe je liever een behendigheidsoefening met een
minigraver? In het De Coninck opleidingscentrum
leren we je met een blustoestel een ferme brand
blussen, reanimeer je met een AED en maak je zelfs
een redding op hoogte mee. Ga actief aan de slag
met e-learning en de allerkleinsten kunnen een heus
heftruckdiploma behalen! Lees verder »

Premies lokken jonge arbeiders naar de bouw

Premies lokken jonge arbeiders naar de bouw

Sinds begin 2016 worden bouwbedrijven die een onervaren, jonge arbeider duurzaam tewerkstellen, beloond met een premie van 1.000 euro. Door deze BouwIngroeiBaan (BIB) zijn er op 1,5 jaar tijd al 163 jongeren in Limburg aan de slag gegaan, zo weet Confederatie Bouw Limburg. Lees verder »

Geef jezelf een volledig etmaal cadeau!

Geef jezelf een volledig etmaal cadeau!

Het bedrijfsleven is drukker dan ooit. We hollen van links naar rechts om alle ballen in de lucht te houden. Ieder van ons werkt hard. Maar vooral hard in het bedrijf. Het is belangrijk om tijd te nemen om ook aan het bedrijf te werken, want dat gaat het fundament leggen voor de toekomst.
Lees verder »

De Coninck zoekt m/v met talent!

De Coninck zoekt m/v met talent!

Als Planner ontvang je aanvragen van de klant en weet dit als geen ander helder te gieten in een planning. Jij bent de contactpersoon tussen de klant en ons bedrijf. Je zorgt voor een optimaal klantencontact en zie je opportuniteiten die je doorgeeft aan onze Sales Afdeling. Als Planner ga je uitermate planmatig te werk om de klant zo efficiënt mogelijk te helpen rekening houdend met de docenten en hun uurroosters. Lees verder »

Tanktransport Peeters wijst kinderen op gevaar van dode hoek

Tanktransport Peeters wijst kinderen op gevaar van dode hoek

Tussen 3 mei en 8 juni krijgen 300 kinderen uit 4 Arendonkse scholen les over het gevaar van de dode hoek bij vrachtwagens. Eerst in de klas en daarna op het terrein, meer concreet bij Tanktransport Peeters in Arendonk. “Als transporteur nemen wij alle maatregelen die binnen ons bereik liggen om dode-hoekongevallen te vermijden”, zegt zaakvoerder Jef Peeters. Lees verder »