Ga naar inhoud
De Coninck

Nieuws

Secretaressedag 2019

Op deze dag van de secretaresse bedanken we graag onze collega's voor hun dagelijkse inzet en zetten we hun met plezier in de bloemetjes ! Lees verder »

Plan tijdig jouw winteropleiding in!

Plan tijdig jouw winteropleiding in!

De winter is voor de bouwsector dé ideale periode voor bijscholing.

Een bouwarbeider die tijdelijk werkloos is wegens weerverlet, kan deelnemen aan winteropleidingen. Bovenop zijn werkloosheidspremie ontvangt hij nog een extra premie én een aanvullende vergoeding van het sectorfonds.
Lees verder »

Prettige feestdagen!

Prettige feestdagen!

Voor de laatste dagen van het oude jaar, nog veel gezelligheid met elkaar.
Moge het beste van 2018 het slechtste van 2019 zijn!
Wij wensen u een prettige kerst en een gelukkig Nieuwjaar.

Graag willen we u eraan herinneren dat wij collectief gesloten zijn vanaf 24 december 2018 tot en met 1 januari 2019. Lees verder »

Opleidingscentrum De Coninck wordt overgenomen door ECS.

Opleidingscentrum De Coninck wordt overgenomen door ECS.

Langs deze weg willen wij u graag melden dat de activiteiten van opleidingscentrum De Coninck worden overgenomen door ECS.
ECS Training Academy, met moederbedrijf Tecnubel uit de ENGIE Groep, is de toonaangevende speler voor veiligheidsadvies, onsite ondersteuning en training in de nucleaire en industriële sector. Lees verder »

De Coninck Opleidingen & Trainingen gaat over in ECS

De Coninck Opleidingen & Trainingen gaat over in ECS

ECS uit Schoten, gespecialiseerd in veiligheidsadvies, onsite ondersteuning en training in de nucleaire sector en de industrie, kondigt de overname aan van De Coninck Management en Opleidingen uit Geel. Zaakvoerder Louis De Coninck krijgt binnen ECS de verantwoordelijkheid over sales en business development. Lees verder »

Ook sportief!

Afgelopen zondag op het Glossocircuit hebben de wielertoeristen hun beste benen kunnen testen op de brug – gebouwd met materiaal en sponsoring van De Coninck Opleidingen & Trainingen.
Lees verder »

Dag van de docent

Dag van de docent

5 oktober is het internationale Dag van de Docent en ook bij De Coninck Opleidingen worden de instructeurs in het zonnetje gezet. Lees verder »

De Coninck integreert Hendrickx Transportopleidingen

Opleidingscentrum De Coninck uit Geel gaat een samenwerking aan met het op transport gerichte opleidingscentrum Hendrickx Transportopleidingen bvba over. Deze laatste maakt deel uit van de groep rond de bekende transportfirma Frans Hendrickx & Zonen uit Hulshout. De samenwerking heeft betrekking op de nascholing vakbekwaamheid binnen de chauffeursopleiding. Lees verder »

Vacatures bij De Coninck Opleidingen

Vacatures bij De Coninck Opleidingen

De Coninck Opleidingen & Trainingen is sterk groeiend, een gevestigde waarde in Vlaanderen en Wallonië. Reeds 25 jaar staan wij garant voor de nodige expertise dankzij ons gemotiveerd team en onze eigen faciliteiten. Onze medewerkers zijn specialisten in hun vakgebied en verzorgen opleidingen voor meer dan 3.000 bedrijven en 20.000 personen uit de meest diverse sectoren.

Wij investeren dagelijks in de kennis van onze medewerkers, bieden een ruim aanbod aan interne opleidingsmogelijkheden en werken in een hedendaagse omgeving. Dankzij onze klantgerichte en vernieuwende aanpak blijft De Coninck groeien.

Daarom willen we ons team versterken en zijn wij op zoek naar extra collega's.
Lees verder »

Ons team staat voor u klaar!

Onze docenten vormen de ruggengraat binnen onze organisatie.
Ervaringsdeskundigen, die met beide voeten in de praktijk staan en het vermogen hebben hun kennis op een vlotte, verstaanbare en aangename manier over te brengen.
Zij zijn didactisch en pedagogisch onderlegd en worden qua kennis en wetgeving op regelmatige basis bijgeschoold.
Enkel zo blijven we ervoor zorgen dat u dagelijks wordt bijgestaan door een vakspecialist. Lees verder »

De Coninck zoekt talent!

De Coninck zoekt talent!

Heb je reeds ervaring achter de rug in B2B verkoop? Ben je commercieel en zelfstandig ingesteld? Zijn loyaliteit, teamwork en enthousiasme voor jou even waardevol als voor ons en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees verder »

Vakantieperiode

Wij willen u er graag aan herinneren dat ons kantoor collectief gesloten is van maandag 23 juli 2018 tot en met vrijdag 27 juli 2018.

Vanaf maandag 30 juli 2018 zijn wij opnieuw beschikbaar. Bij dringende vragen kan u steeds terecht op het algemene infonummer 014 40 47 42.
Lees verder »