Ga naar inhoud
De Coninck

 

Welkom bij De Coninck Opleidingen & Trainingen.

De Coninck begeleidt organisaties al meer dan 24 jaar met advies, veiligheidsopleidingen en opleidingen vakbekwaamheid. Wij luisteren naar uw behoeften en tekenen samen met u het beste traject uit in functie van de vooropgestelde doelen. Onze kracht zit in het verhogen van uw rendement en het sterker maken van uw organisatie. Een noodzaak om aan de top te blijven! Met ons gepassioneerd team leveren wij kwalitatief hoogstaand werk en dit voeren wij uit op het ritme van uw bedrijf.

Dit wérkt;
De Coninck is ondertussen uitgegroeid tot één van de meest betrouwbare namen in opleidingsland met een zeer divers aanbod qua veiligheidsopleidingen en een ijzersterke reputatie op vlak van adviesverlening. Wij beschikken als erkend opleidingscentrum over verschillende kwaliteitslabels waarbij wij steeds uitstekend scoren op de uitvoering en nazorg van onze dossiers en de klanttevredenheidsonderzoeken. Door onze jarenlange expertise zijn wij ook (vaak structurele) partner van de meeste sectorfondsen en werken we samen met overheidsinstanties. Waar mogelijk kunnen we u ondersteunen met advies rond subsidies.

Klik hier voor een overzicht van onze opleidingen of ga rechtstreeks naar onze kalender met de open inschrijvingen.

Contacteer ons bij vragen of voor meer informatie, wij maken graag tijd voor u. Telefonisch zijn wij steeds bereikbaar op het nummer 014 40 47 42 of stuur een mail naar info@deconinck-opleidingen.be.

Het De Coninck team

Nieuws

Elektrische installaties

Elektrische installaties

Bijna dagelijks worden er arbeidsongevallen met elektriciteit geregistreerd. Werken in een omgeving van elektrische installaties is niet zonder risico! Wie mag er welke werkzaamheden uitvoeren bij het werken aan of in de buurt van elektrische installaties? Welke risico’s en maatregelen rond veiligheid dienen er vervolgens genomen te worden? Bent u hiervan op de hoogte?

De Coninck Opleidingen zoekt m/v talent!

De Coninck Opleidingen zoekt m/v talent!

De Coninck Management & Organisatie bvba, gevestigd in het BEMT Trainingscentrum te Geel, bouwde sinds meer dan 24 jaar een stevige reputatie op als gespecialiseerd trainings- en adviesbureau. We organiseren met een team van vaste en gespecialiseerde medewer-kers in gans België, diverse opleidingen over o.a. veiligheid, logistiek, milieu, intern en ex-tern transport, management ,kwaliteit en arbeidsomstandigheden. Om onze huidige activi-teiten in België te ondersteunen en verder mee uit te bouwen, wil De Coninck Management & Organisatie zijn team versterken met een dynamische (m/v).

Onze opleidingen