Ga naar inhoud
De Coninck

Welkom bij De Coninck Opleidingen & Trainingen.

De Coninck begeleidt organisaties al meer dan 23 jaar met advies, veiligheidsopleidingen en opleidingen vakbekwaamheid. Wij luisteren naar uw behoeften en tekenen samen met u het beste traject uit in functie van de vooropgestelde doelen. Onze kracht zit in het verhogen van uw rendement en het sterker maken van uw organisatie. Een noodzaak om aan de top te blijven! Met ons gepassioneerd team leveren wij kwalitatief hoogstaand werk en dit voeren wij uit op het ritme van uw bedrijf.

Dit wérkt;
De Coninck is ondertussen uitgegroeid tot één van de meest betrouwbare namen in opleidingsland met een zeer divers aanbod qua veiligheidsopleidingen en een ijzersterke reputatie op vlak van adviesverlening. Wij beschikken als erkend opleidingscentrum over verschillende kwaliteitslabels waarbij wij steeds uitstekend scoren op de uitvoering en nazorg van onze dossiers en de klanttevredenheidsonderzoeken. Door onze jarenlange expertise zijn wij ook (vaak structurele) partner van de meeste sectorfondsen en werken we samen met overheidsinstanties. Waar mogelijk kunnen we u ondersteunen met advies rond subsidies.

Klik hier voor een overzicht van onze opleidingen of ga rechtstreeks naar onze kalender met de open inschrijvingen.

Contacteer ons bij vragen of voor meer informatie, wij maken graag tijd voor u. Telefonisch zijn wij steeds bereikbaar op het nummer 014 40 47 42 of stuur een mail naar info@deconinck-opleidingen.be.

Het De Coninck team

 

Nieuws

De Coninck zoekt m/v met talent!

De Coninck zoekt m/v met talent!

Je zorgt mee voor een correcte dienstverlening vanuit ons kantoor te Geel. Hierbij draag je de verantwoordelijkheid over de verschillende parallelle planningen die je proactief beheert. Je communiceert op een aangename, vlotte en duidelijke manier met de verschillende betrokken partijen; van cursist over sectorfonds tot de Federale Overheid. Dit zowel telefonisch als per mail.
Je bent een kei in het opmaken en opvolgen van dossiers, waarbij je de volledige administratieve afwerking voor je rekening neemt.

Verplichte rijcursus vakbekwaamheid

Verplichte rijcursus vakbekwaamheid

Als beroepschauffeur dien je jezelf in orde te stellen met de nascholing / code 95. Vanaf de tweede cyclus dien je onder andere een praktische module te volgen waar je als chauffeur minimum drie uur effectief met de vrachtwagen dient te rijden.

Onze opleidingen