Ga naar inhoud
De Coninck

 

Welkom bij De Coninck Opleidingen & Trainingen.

De Coninck begeleidt organisaties al meer dan 24 jaar met advies, veiligheidsopleidingen en opleidingen vakbekwaamheid. Wij luisteren naar uw behoeften en tekenen samen met u het beste traject uit in functie van de vooropgestelde doelen. Onze kracht zit in het verhogen van uw rendement en het sterker maken van uw organisatie. Een noodzaak om aan de top te blijven! Met ons gepassioneerd team leveren wij kwalitatief hoogstaand werk en dit voeren wij uit op het ritme van uw bedrijf.

Dit wérkt;
De Coninck is ondertussen uitgegroeid tot één van de meest betrouwbare namen in opleidingsland met een zeer divers aanbod qua veiligheidsopleidingen en een ijzersterke reputatie op vlak van adviesverlening. Wij beschikken als erkend opleidingscentrum over verschillende kwaliteitslabels waarbij wij steeds uitstekend scoren op de uitvoering en nazorg van onze dossiers en de klanttevredenheidsonderzoeken. Door onze jarenlange expertise zijn wij ook (vaak structurele) partner van de meeste sectorfondsen en werken we samen met overheidsinstanties. Waar mogelijk kunnen we u ondersteunen met advies rond subsidies.

Klik hier voor een overzicht van onze opleidingen of ga rechtstreeks naar onze kalender met de open inschrijvingen.

Contacteer ons bij vragen of voor meer informatie, wij maken graag tijd voor u. Telefonisch zijn wij steeds bereikbaar op het nummer 014 40 47 42 of stuur een mail naar info@deconinck-opleidingen.be.

Het De Coninck team

Nieuws

Blended learning

Blended learning

Hebben uw heftruckchauffeurs dringend nood aan een opfriscursus maar is het niet mogelijk ze vrij te plannen voor een opleiding? Kies dan voor blended learning.

Het theoretische gedeelte van de opleiding volgt de chauffeur in eigen tempo via onze e-learningmodule. Deze cursus is online beschikbaar, 24 uur op 24 uur en dit zeven dagen per week. Uw werknemer studeert dus waar en wanner hij of zij wil, op het werk of zelfs thuis. Er dienen geen specifieke programma’s gedownload te worden, enkel internetverbinding is voldoende om van start te gaan.

Kom je ons ook een bezoekje brengen?

Kom je ons ook een bezoekje brengen?

Wil je onder professionele begeleiding mee in een
wiellader rijden of de lucht in met een hoogwerker?
Of doe je liever een behendigheidsoefening met een
minigraver? In het De Coninck opleidingscentrum
leren we je met een blustoestel een ferme brand
blussen, reanimeer je met een AED en maak je zelfs
een redding op hoogte mee. Ga actief aan de slag
met e-learning en de allerkleinsten kunnen een heus
heftruckdiploma behalen!

Onze opleidingen