Ga naar inhoud
De Coninck

 

Welkom bij De Coninck Opleidingen & Trainingen.

De Coninck begeleidt organisaties al meer dan 24 jaar met advies, veiligheidsopleidingen en opleidingen vakbekwaamheid. Wij luisteren naar uw behoeften en tekenen samen met u het beste traject uit in functie van de vooropgestelde doelen. Onze kracht zit in het verhogen van uw rendement en het sterker maken van uw organisatie. Een noodzaak om aan de top te blijven! Met ons gepassioneerd team leveren wij kwalitatief hoogstaand werk en dit voeren wij uit op het ritme van uw bedrijf.

Dit wérkt;
De Coninck is ondertussen uitgegroeid tot één van de meest betrouwbare namen in opleidingsland met een zeer divers aanbod qua veiligheidsopleidingen en een ijzersterke reputatie op vlak van adviesverlening. Wij beschikken als erkend opleidingscentrum over verschillende kwaliteitslabels waarbij wij steeds uitstekend scoren op de uitvoering en nazorg van onze dossiers en de klanttevredenheidsonderzoeken. Door onze jarenlange expertise zijn wij ook (vaak structurele) partner van de meeste sectorfondsen en werken we samen met overheidsinstanties. Waar mogelijk kunnen we u ondersteunen met advies rond subsidies.

Klik hier voor een overzicht van onze opleidingen of ga rechtstreeks naar onze kalender met de open inschrijvingen.

Contacteer ons bij vragen of voor meer informatie, wij maken graag tijd voor u. Telefonisch zijn wij steeds bereikbaar op het nummer 014 40 47 42 of stuur een mail naar info@deconinck-opleidingen.be.

Het De Coninck team

 

Nieuws

Geef jezelf een volledig etmaal cadeau!

De cyclus die dit najaar start is daarom een ideale gelegenheid om samen met collega-ondernemers in de spiegel te kijken. Aan de hand van acht sessies geef je jezelf iedere maand drie uren cadeau om nog eens kritisch naar je bedrijfsvoering te kijken. In 8 x 3 uren krijg je een begeleide ronde van verschillende en boeiende beleidsthema’s.

Grijp deze kans om even een moment te hebben om te reflecteren. Om daadwerkelijk aan je bedrijf te werken.

Secretaressedag

Op Secretaressedag worden alle secretaresses jaarlijks in het zonnetje gezet, zo ook bij De Coninck Opleidingen.

Onze opleidingen