Ga naar inhoud
De Coninck

Welkom bij De Coninck Opleidingen & Trainingen.

De Coninck begeleidt organisaties al meer dan 23 jaar met advies en veiligheidsopleidingen en opleidingen vakbekwaamheid. Wij luisteren naar uw behoeften en tekenen samen met u het beste traject uit in functie van de vooropgestelde doelen. Onze kracht zit in het verhogen van uw rendement en het sterker maken van uw organisatie. Een noodzaak om aan de top te blijven! Met ons gepassioneerd team leveren wij kwalitatief hoogstaand werk en dit voeren wij uit op het ritme van uw bedrijf.

Dit wérkt;
De Coninck is ondertussen uitgegroeid tot één van de meest betrouwbare namen in opleidingsland met een zeer divers aanbod qua veiligheidsopleidingen en een ijzersterke reputatie op vlak van adviesverlening. Wij beschikken als erkend opleidingscentrum over verschillende kwaliteitslabels waarbij wij steeds uitstekend scoren op de uitvoering en nazorg van onze dossiers en de klanttevredenheidsonderzoeken. Door onze jarenlange expertise zijn wij ook (vaak structurele) partner van de meeste sectorfondsen en werken we samen met overheidsinstanties. Waar mogelijk kunnen we u ondersteunen met advies rond subsidies.

Klik hier voor een overzicht van onze opleidingen of ga rechtstreeks naar onze kalender met de open inschrijvingen.

Contacteer ons bij vragen of voor meer informatie, wij maken graag tijd voor u. Telefonisch zijn wij steeds bereikbaar op het nummer 014 40 47 42 of stuur een mail naar info@deconinck-opleidingen.be.

Het De Coninck team

 

Nieuws

Smartphone achter het stuur leidt af, maar we doen het wel...

Smartphone achter het stuur leidt af, maar we doen het wel...

In de huidige informatiemaatschappij speelt de smartphone een cruciale rol om steeds op de hoogte te blijven of om op verschillende manieren te kunnen communiceren. Toch zijn er momenten om hem niet te gebruiken: tijdens het auto rijden... Onze visuele aandacht is immers beperkt.

Docent in de kijker | Peter Tielens

Docent in de kijker | Peter Tielens

Docent Peter Tielens geeft sinds geruime tijd les bij De Coninck Opleidingen & Trainingen.

We laten hem graag even aan het woord over het belang van een opleiding EHBO.
Deze opleiding kan ook voor u het verschil maken!

Onze opleidingen