Ga naar inhoud
De Coninck

Heijmans Building Services

Veiligheidsdagen Heijmans

Heijmans Bouw zet het nieuwe jaar veilig in! Hun medewerkers uit Bilzen en Kortrijk worden een ganse week ondergedompeld in tal van veiligheidsopleidingen.

In samenwerking met De Coninck Opleidingen & Trainingen worden er ondermeer opleidingen gegeven voor de heftruckchauffeurs, stellingbouwers en kraanbestuurders. Ook cursussen rond het veilig werken met de verreiker en de autolaadkraan komen aan bod alsook de VCA wordt opnieuw opgefrist en dit zowel in het Nederlands, Frans als Duits.

Bij de trainingen op hoogte wordt er gebruik gemaakt van de nieuwe veiligheidspaal die op het oefenterrein van De Coninck in Geel is geïnstalleerd. De werknemers kunnen op een hoogte van 13 meter alle opgedane theoretische kennis dadelijk in de praktijk toepassen. De meest voorkomende werkomstandigheden worden op deze manier perfect gesimuleerd.

Heeft u ook interesse in één van onze opleidingen of wenst u zelf een veiligheidsdag in te plannen? Contacteer ons op het nummer 014 40 47 42 of stuur een mail naar info@deconinck-opleidingen.be.